Kommunikáció 2021.január 16.
Írta: Főtitkár, 2021-01-16 20:25
Tisztelt Sporttársak, meglévő és leendő Tagegyesületek!
A Magyar Erőemelő Szövetség Elnöksége összeült és a megbeszélés eredményeként a Szövetségbe való belépés, illetve a 2021-es év versenyeztetés, valamint a versenyengedély kérelmeket illetően a következő döntéseket hozta:
1. Szövetségi tagsággal és online nevező hozzáféréssel is rendelkező Egyesületek részére: a nevezésért felelős személy megkezdheti/folytathatja a versenyzők felvitelét a rendszerbe és megkérheti a 2021.évi versenyengedélyt a megfelelő sportolók részére.
2. Szövetségbe belépni kívánó Egyesületek/Szervezetek részére: a csatolt belépési nyilatkozatot kitöltve visszaküldeni az info@hunpower.hu mail címre. A benyújtott nyilatkozat alapján az Elnökség dönt a belépés elfogadásáról vagy elutasításáról. Elfogadás esetén megküldjük részére az online nevező felülethez tartozó belépési nevet és jelszót, ezek birtokában a sportolók adatait fel kell tölteni, a megfelelő dokumentumot csatolni és ugyancsak megkérni 2021.évre a versenyengedélyt. Kérjük a Szövetségbe november és december hónapban belépett Egyesületeket, hogy küldjék el újra a belépési nyilatkozatukat, az eddigi adatkezelés során ugyanis voltak hiányosságok.
A versenyengedély megadásához nem kötelező az orvosi vizsgálati megléte. A kérelmeket a Szövetség folyamatosan elfogadja és azokról a megfelelő elektronikus számlát kibocsátja (2021-ben ennek díja 5.000 ft/fő). Ugyancsak kiállításra kerülnek a 2021.év tagsági számlák (36.000 ft/év) is az Egyesületek/Szervezetek felé. 
Figyelem! Annak felelőssége, hogy az Egyesületek mely sportolóknak kérik meg az éves versenyengedélyt, kizárólag az Egyesületeké, a Szövetség ez irányban vizsgálatot értelemszerűen nem végezhet, ez nem is feladatunk.
Változik a Szövetségbe tartozás hitelességének igazolása is. Mostantól az új versenyzőknek nem adunk ki egyesével kék Tagkönyvet. A versenyengedély elfogadása után az online nevező felületen lehetőség van a versenyengedélykérő lap lekérdezésére, amikor is a lapon megjelenik egy QR kód. Ez a QR kód fogja a versenyzőt egyedileg azonosítani. Elkészült a Szövetség részére egy telefonos applikáció, amelybe be lehet olvasni a QR kódot, ezután a sportoló összes adata látható lesz a képernyőn. Azok, akik esetleg nem rendelkeznek megfelelő technikai eszközzel, a QR kóddal ellátott versenyengedélykérő lapot kinyomtatva igazolhatják tagságukat. Az eddigi Tagsági könyvek érvényesek maradnak, de természetesen az online nevező felületén a régi sportolók is használhatják az applikációt, így letöltve telefonra a tagságot igazoló adatokat.
Sokadszorra is felhívjuk tisztelettel a Tagság figyelmét arra, hogy hivatalos iratokat, dokumentumokat, kérelmeket ne az ismerőseik vagy az Elnökség bármely tagjának mail címére, hanem a központi, info@hunpower.hu címre küldjenek, a könnyebb nyomon követhetőség kedvéért.

::: Belépési nyilatkozat :::

MERSZ Vezetőség
Frissítete: , 2021-01-16 22:22, megnézve: 1133
HírlevélFacebook Box
Világ és Európa bajnoki helyezettjeink.

129 Db.
108 Db.
127 Db.
Kereső felhő
This will be shown to users with no Flash or Javascript.
Látogatóink


Jelenleng 45 online
látogató van itt.
Elnökség
Elnök Főtitkár
Rónaszéki András Mizsér Péter
   
Elnökségi tag Elnökségi tag
Eőry Jenő Pánisz László
   
Elnökségi tag Elnökségi tag
Fehér Imre Szabó Ozor János
   
Elnökségi tag Elnökségi tag
Kromek András Schauer Kornél