A Magyar Erőemelő Szövetség sportolóit is díjazták

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) ismét díjazta legjobbjait. A jelenleg hatvan tagszövetség ernyőszervezeteként működő NVESZ a fővárosi Stefánia Palotában a 2021-es világversenyeken eredményes sportolóknak (junior, open korcsoportban világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon dobogós helyezettek) adott át elismeréseket.

A gáláról természetesen nem hiányozhattak a Magyar Erőemelő Szövetség sportolói sem. Nyers Mónika, Bereczki Király Szilárd és Sedric Roussel Watchou vehetett át díjat. Az eseményen jelen volt többek között Berke Lóránd, a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke és Schauer Kornél alelnök is.

A Stefánia Palotában egyébként beszédet mondott Dr. Fazekas Attila Erik, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára, Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Shawn Kobb, az Amerikai Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetségének Kulturális Attaséja és házigazdaként Dr. Mészáros János, az NVESZ elnöke.

Az NVESZ – évek óta – az esztendő elején tartja meg a gáláját, amelyen rendszerint érdekeltek az erőemelők. 

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

Erőemelő VB összefoglaló Litvánia

Nyolc nehéz versenynapon vagyunk túl. A versenyzők eredményeire korábban egyesével is kitértünk. Következzék a csapatszintű értékelés. Ez a VB volt talán a valaha volt legerősebb

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127