Bírói továbbképzés és nyílt nap edzők, sportolók részére

Tisztelt Bíró és Edző Sporttársak!

December 10-én a Sportok Házában a Bíróbizottság bírói továbbképzést tart délelőtt 10:00 órától. Minden bíró részvételére számítunk, ugyanis jövő évtől fontos szabályváltozások esedékesek, valamint az éves teljesítményt is át kell tekintenünk.

A továbbképzés kb. 12:00 óráig tart, amikor ugyanott a Sportok Házában minden érdeklődő edzőt vagy sportolót várunk egy szabályértelmezési kerekasztal beszélgetésre a bírókollégák részvételével. Ennek célja, hogy az új szabályokat, illetve a szabályértelmezési kérdéseket kötetlenül átbeszélhessük. Néhány edzőkollégát megkértünk, hogy konkrét esettanulmányokkal érkezzenek képi anyaggal, valamint a bíró kollégák is hasonló videókat és képeket fognak előkészíteni. Minden esetet átbeszélünk. Ez egy kétirányú beszélgetés lesz, tehát nem „fejtágítás” az edzők részére, hanem eszmecsere.

Tehát a bíró kollégákat december 10-én 10:00 órakor várjuk, az edzők és érdeklődő sportolók megjelenésére kb. 12:00 órakor számítunk a Sportok Házában.

Az edzők és érdeklődő sportolók a jelentkezési szándékukat a fotitkar@hunpower.hu email címre küldjék el 12.07-ig.

Üdvözlettel:

MERSZ Bíróbizottság

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

Magyar Erőemelés Napja

Ma van a Magyar Erőemelés Napja! A Magyar Erőemelő Szövetség elnöksége 2022. október 15-i ülésén egyhangúlag megszavazta, hogy minden év február 25-én ünnepeljük a Magyar

Bővebben
Hírek

FEBRUÁR 22. a MAGYAR PARASPORT NAPJA!

FEBRUÁR 22. a MAGYAR PARASPORT NAPJA! Ünnepeljük a magyar parasportot és kiváló parasportolóinkat! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindig érdemes küzdeni az álmaitokért! #mpn2024#magyarparasportnapja#lélekmozgató#mpb#mersz

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127