Együttműködési megállapodás a PUMA Hungary és Magyar Erőemelő Szövetség között!

Budapest, Magyarország, 2024. Június 14. – Együttműködési megállapodást írt alá a PUMA magyarországi irodájában Berke Lóránd a MERSZ elnöke. 

Ennek értelmében az idei évtől a válogatott versenyzőink felső kategóriás PUMA sportruházatban (teamFINAL kollekció) fognak szerepelni a nemzetközi versenyeken. 

Berke Lóránd, a MERSZ elnöke nyilatkozta:

„Igyekeztünk olyan termékeket választani a válogatott sportolók számára, melyek megfelelő színvonalú megjelenést és komfortos viselést biztosítanak. Bízunk benne, hogy hosszútávú és sikeres együttműködést sikerül majd kialakítanunk!”

A szerződéskötésen jelen volt még Susa Olivér – junior fekvenyomó világbajnok, aki bemutatta a válogatott kollekcióját valamint Kiss Balázs a PUMA magyarországi képviselője.

Köszönjük az együttműködést! 

PUMA
A PUMA a világ egyik vezető sportmárkája, amely cipőket, ruházatot és kiegészítőket tervez, fejleszt, értékesít és forgalmaz. Több mint 70 éve a PUMA fáradhatatlanul előremozdítja a sportot és a kultúrát, gyors termékeket hozva létre a világ leggyorsabb sportolói számára. A PUMA olyan kategóriákban kínál teljesítményt és sport által inspirált életmód termékeket, mint a futball, futás és edzés, kosárlabda, golf és motorsport. Neves tervezőkkel és márkákkal működik együtt, hogy a sport hatásait az utcai kultúrába és a divatba vigye. A PUMA csoport tulajdonában vannak a PUMA, a Cobra Golf és a stichd márkák. A vállalat több mint 120 országban forgalmazza termékeit, világszerte több mint 16 000 embert foglalkoztat, székhelye a németországi Herzogenaurachban található.

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

Erőemelő VB összefoglaló Litvánia

Nyolc nehéz versenynapon vagyunk túl. A versenyzők eredményeire korábban egyesével is kitértünk. Következzék a csapatszintű értékelés. Ez a VB volt talán a valaha volt legerősebb

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127