Fontos információk a Fekvenyomó Diákolimpiával kapcsolatban!

A Magyar Erőemelő Szövetség fennállása legnagyobb létszámú versenyére készül és minden szempontból eleget fog tenni ennek a nemes kihívásnak. Nagy örömünkre szolgált, amikor szembesültünk február 22-én a nevezések lezárásakor, hogy a Fekvenyomó Diákolimpia döntőjére 835 diák adta le jelentkezését.
Mérlegelve az eredetileg kijelölt csarnok adta lehetőségeket és a verseny céljához, rangjához szükséges infrastrukturális igényeket, másik helyszín mellett döntöttünk, amely megfelelő körülményeket tud biztosítani a 2024-es Fekvenyomó Diákolimpia döntő rangjához.
A rendező csapat célja, hogy minden tekintetben sikeres versenyt bonyolítsunk le.

A verseny ideje változatlan: 2024.március 23-24.

A verseny pontos időrendje is kialakult (természetesen az egyes kezdési időpontok eleje csak a fix, a valós induló létszámon sok múlik majd). Szombaton versenyeznek a IV. és V. korcsoportos versenyzők (így a nap végén a csapatverseny eredménye is tudott lesz), vasárnap pedig a VI. korcsoport nyom fekve. A verseny 3 különböző platformon zajlik majd, ezeket piros, fehér és zöld színekkel fogjuk jelölni, gyakorlatilag mintha 3 különböző verseny menne párhuzamosan. Legkésőbb 1 héttel a verseny előtt minden testnevelő tanár megkapja majd e-mailben a pontos, névre szóló beosztást, melyik tanuló mikor, melyik helyen versenyez. Kérünk mindenkit, ezen listák alapján a diákokat tájékoztassák, a helyszínen lesznek ugyan segítő hostessek, valamint tájékoztató feliratok, de a legkönnyebb elkerülése a fennakadásoknak, ha minden tanuló tudja, mikor és hol kell mérlegelni, bemelegítenie és versenyeznie.

A tervezett időrend a következő:

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

Letölthető az open Erőemelő Magyar Bajnokság képei

📷Letölthető az open Erőemelő Magyar Bajnokság képei❗ 1-es platform első nap: https://drive.google.com/drive/folders/1KKz1je3Cc0Qu9ImQT4ctFs_WyqN8FXwK?usp=sharing 1-es platform második nap: https://drive.google.com/drive/folders/1TRGinixcFuysphcG9oheKex1ehUT3fJ6?usp=sharing 2-es platform első nap: https://drive.google.com/drive/folders/15nGX1-rP5Kc7jRRutdTzlAiRkg9r0H-Z?usp=sharing 2-es platform második

Bővebben
Hírek

Erőemelő Magyar Bajnokság: IDŐREND

Angyalföldi Láng Sportcsarnok,1139 Budapest, Rozsnyai utca 4. április 6. szombat 7:00-8:30 óra mérlegelés 9:00 órakor verseny 1. mérlegelő/1. platform 47-52-57-63 kg 2. mérlegelő/2. platform 69-76

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127