IPF nemzetközi edzői továbbképzés

A Magyar Sportok Házában 3 napos IPF nemzetközi edzői továbbképzésre kerül sor április 12-14. között, ahol Dietmar Wolf és Pjotr v. d. Hoek voltak az előadók.

Az első napon a guggolás elméleti részei kerültek ismertetésre. Hibák, javításaik, különböző segítő izmokra kitérve. Szó esett a táplálkozás fontosságáról és a doppinggal kapcsolatos eljárásról, kötelezettségekről. A nap végén, az Erőtér edzőtermében a guggolás tökéletesítésére került sor, a speciális bemelegítés után, a szakemberek irányítása mellett.

Az IPF edzői továbbképzés második napján, a fekvenyomásé volt a főszerep, de külön témaként az alábbiakra tértek ki az előadók:

– fekvenyomás elmélete

– női versenyzők edzése

– programozás edzéstervhez

– nemzetközi versenyen a szövetségi kapitány vs. edzők

– végül az Erőtér termében a fekvenyomáshoz bemelegítő gyakorlatok és különböző technikák.

A felhúzás elmélete és gyakorlata került előadásra a harmadik nap. Hibák és azok javításaik. Majd egy rövid tesztet írtak a résztvevők, és végezetül mindenki átvehette az elismerő igazolást, hogy elvégezte a képzést!

A jó hír a végére marad: 2024.október 18-20. között ismét megrendezésre kerül Budapesten az IPF nemzetközi edzői tovább képzés.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

::: JELENTKEZÉS:::

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

SBD-MERSZ együttműködés

A mai nap elsöprő híre, hogy hivatalosan is kijött a MERSZ és az SBD cég együttműködésének keretén belül a magyar válogatott hivatalos, hazánkra szabott versenyfelszerelése❗️

Bővebben
Hírek

Letölthető az open Erőemelő Magyar Bajnokság képei

📷Letölthető az open Erőemelő Magyar Bajnokság képei❗ 1-es platform első nap: https://drive.google.com/drive/folders/1KKz1je3Cc0Qu9ImQT4ctFs_WyqN8FXwK?usp=sharing 1-es platform második nap: https://drive.google.com/drive/folders/1TRGinixcFuysphcG9oheKex1ehUT3fJ6?usp=sharing 2-es platform első nap: https://drive.google.com/drive/folders/15nGX1-rP5Kc7jRRutdTzlAiRkg9r0H-Z?usp=sharing 2-es platform második

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127