NVESZ „ÉV SPORTOLÓI”: Díjazták 2022 legjobbjait

A hatvanegy tagszövetség ernyőszervezeteként működő NVESZ (Nemzeti Versenysport Szövetség) a 2022-es világversenyeken eredményes sportolóknak, a Világjátékokon, a Világbajnokságokon és Európa-bajnokságokon dobogós helyezetteknek adott át elismeréseket a Hilton Budapest hotelben megrendezett gálán.

Az NVESZ „Év Sportolói” díjra az egyes sportszövetségek jelölték ki a legsikeresebb versenyzőket.

Olyan prominens, elismert személyek köszöntötték a sportolókat, mint Dr. Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára, Schmitt Pál, volt köztársasági elnök, Dr. Mészáros János, az NVESZ elnöke, Dr. Bartha Csaba, a Magyar Olimpiai Bizottság operatív igazgatója, Szabó László, a Magyar Sakkszövetség és a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.

A gáláról természetesen nem hiányozhattak a Magyar Erőemelő Szövetség sportolói sem. Szabó Ágnes és Enahoro  Asein vehetett át díjat.   ( Enahoro külföldi tanulmányai miatt nem tudott részt venni a díjátadón ). Az  eseményen jelen volt többek között Berke Lóránd, a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke és Schauer Kornél alelnök is.

Megosztás:

További hírek

Ez is érdekelhet

Hírek

Fekvenyomó Magyar Bajnokság: Időrend

IDŐREND: 08:00 – 9:00 óráig mérlegelés a paraerőemelők részére. 09:45 órától verseny (1. platform) 09:00 – 10:30 óráig mérlegelés a nők részére. 11:00 órától verseny

Bővebben
Hírek

Fekvenyomó Diákolimpia gyulai elődöntő

Fekvenyomó Diákolimpia gyulai elődöntő Helyszín: Gyula, Nürnbergi u. 2, 5700 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola Tagintézménye Mérlegelés: 08:00-09:30 Verseny kezdete 10:00 A verseny két

Bővebben

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Címkefelhő

Támogatóink

Világ és Európa bajnoki helyezettjeink

129 108 127